fbpx

Eladnád ingatlanod?

Hirdess a GDN Pannon Ingatlanirodánál!

Ingatlan közvetítés a Balaton partján

Bízz meg minket ingatlanod eladásával, mi összehozunk a vevőddel!

ngatlankozvetites-a-balaton-partjan-pannon-ingatlan-veszprem

A GDN Pannon Ingatlaniroda egyik mottója: Mi nem ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg!

Már több mint 10 éve vagyunk jelen az ingatlanpiacon, és több száz sikeres adás-vételi szerződést írtunk alá eddigi pályafutásunk során.

Cégünk a Balaton-parti eladó családi házak és eladó lakások, nyaralók közvetítésére specializálódott, tehát ha szeretnéd eladni vízparti, vagy Veszprém megyei ingatlanod, akkor a legjobb helyen jársz!

Mivel mi pont erre specializálódtunk, ezért garantáltan megtaláljuk neked a megfelelő vevőt ha szeretnéd eladni Veszprém megyei ingatlanod!

Biztosítunk számodra

Profi, magasan képzett ingatlanközvetítő csapatot

Nálunk nem csak egy kolléga segít az ingatlanod eladásában, hanem egy egész csapat együtt dolgozik azon, hogy minél hamarabb megtaláljuk a megfelelő vevőt!

Teljeskörű ügyintézést

Nem csak a vevőt találjuk meg számodra, hanem a teljes papírmunkát levesszük a válladról. Legyen szó energetikai tanúsítványról, értékbecslésről, ügyvédi ügyintézésről

Országos hálózatot

A GDN Pannon Ingatlaniroda országos hálózata áll majd rendelkezésedre, hogy megtaláljuk a megfelelő vevőt eladó lakásodra, vagy eladó családi házadra esetleg nyaralódra, ingatlanodra. Rengetegen keresnek, mi összehozunk a keresőkkel!

Testreszabott szerződési feltételeket

Nálunk nem csak egy fajta szerződésmóddal rendelkezhetsz, hogy eladjuk ingatlanod, hanem több, a te igényeidnek megfelelő verzió közül választhatsz!

Szerződéstípusaink

Happy ingatlan hirdetés

Ez egy prémium szerződéstípus, a már eddigi kiemelt figyelemnél is nagyobb koncentrációt és szolgáltatást biztosítunk számodra!

 • Típus: Zárt megbízás
 • Időtartam: TE választod meg
 • Irodai sikerdíj: 3,5%
 • Kötelezettség: Csak a GDN Pannon Ingatlanirodánál hirdetheted ingatlanod, de TE is értékesítheted

A Happy szerződéshez INGYENESEN biztosítjuk:

 • Energetikai tanúsítvány
 • Tulajdoni lap lekérés
 • Hetente piaci összehasonlító elemzés e-mailben
 • Hirdetési molinó

A happy megbízás esetében 80 oldalon hirdetjük az ingatlant és saját csatornáinkon, kiemelt figyelmet fordítva a hirdetésekre. Ha mégis meggondolnád magad, és valamelyik hagyományos szerződéstípusra váltanál vissza, annak sincs akadálya, hiszen bármikor költségtérítés nélkül felmondható!

Ha mégis neked sikerülne eladni az ingatlant, akkor a 3,5% sikerdíj helyett 2%-ot kell csak fizetned irodánk felé, ami nagyjából fedezi a marketing költségeket.

Standard ingatlan hirdetés

 • Típus: nyílt megbízás
 • Időtartam: határozatlan idejű
 • Irodai sikerdíj: 3,9% + ÁFA az eladási árból
 • Kötelezettség: nincs, bármikor – akár 1 nap múlva is – felmondható

A Standard megbízás esetén a GDN Pannon Ingatlaniroda 27 weboldalon és saját közösségi média csatornáin fogja hirdetni eladó ingatlanod.

Ha szükséges, megfelelő marketing módszerek alkalmazásával interaktív hirdetéseket hozunk majd létre, aminek segítségével ki fog tűnni eladó házad, lakásod, nyaralód a tömegből!

A többi irodával együtt dolgozva segítjük ingatlanod eladását és folyamatosan figyeljük a piaci árakat.

A magas színvonalú, profi munkavégzés természetesen a standard szerződéseknél is egyértelmű a GDN Pannon Ingatlanirodánál.

Hagyományos ingatlan hirdetés

3 típusú hagyományos szerződés kategória közül választhatsz

Nyílt szerződés

 • Típus: Nyílt megbízás
 • Időtartam: határozatlan idejű
 • Irodai sikerdíj: 3,7% + ÁFA az eladási árból
 • Kötelezettség: az ingatlant a jelen megbízási szeződésben szereplő irányár alatt nem lehet hirdetni

A nyílt szerződéskötés esetén nem csak a GDN Pannon Ingatlanirodánál hirdetheted ingatlanod, hanem más irodákat is megbízhatsz.

Kiemelt szerződés

 • Típus: Nyílt megbízás
 • Időtartam: határozott idejű
 • Irodai sikerdíj: 3,7% + ÁFA az eladási árból
 • Kötelezettség: Csak a GDN Pannon Ingatlaniorodánál hirdetheted ingatlanod

Ha a kiemelt szerződéstípust választod, akkor rendelkezésedre állnak majd a GDN Pannon Ingatlaniroda hirdetési felületei, profi csapata, és teljes körű ügyintézése, DE akár TE is eladhatod ingatlanod!

Ha te adod el ingatlanod idő előtt, akkor természetesen semmilyen sikerdíjat nem számítunk fel!

Exkluzív szerződés

 • Típus: Zárt megbízás
 • Időtartam: határozott idejű
 • Irodai sikerdíj: 3,7%

Kötelezettség: Csak a GDN Pannon Ingatlanirodánál hirdetheted ingatlanod, a megbízó (te) nem értékesítheted külön.

Ha az Exkluzív szerződést kéred, akkor minden terhet leveszünk a válladról, profi kollégáink megkeresik a megfelelő vevőt eladó családi házadra, lakásodra, nyaralódra.

Ha te találsz egy vevőt, akkor irányítsd hozzánk, és mi intézzük a további lépéseket!

A happy megbízás kivételével összes szerződéstípusunk mellé még az alábbi költségekkel kell számolnod ha megbízol minket:

 • Energetikai tanúsítvány
  • Lakás esetén: 20.000 HUF + ÁFA
  • Ház esetén: 30.000 HUF + ÁFA
 • Értékbecslés
  • Szóbeli: 30.000 HUF (helyszínen)
  • Írásbeli 50.000 HUF (3 munkanapon belül kézhez kapod)

Vélemények a GDN Pannon Ingatlanirodáról

“A LEGJOBB!!! Megbízható,figyelmes,udvarias,a vevő és eladó érdekeit is nézi,nagyon korrekt ! A legmesszebbmenőkig mindent megold, kompromisszumokat javasol, ami mind a két fél célját közelebb viszi egymáshoz! Gyorsan, pontosan, udvariasan, remek szakértelemmel dolgozik! Köszönjük Ádám! További sok sikert kívánok! ” – Vaszari-Bucs Anikó

“Régi ismeretségünk alapján kerestem fel Juditot és adtam megbízást, családi házunk értékesítésére.

Pontos és szakszerű munkáját, értékbecslését bizonyítja, hogy egy héten belül megállapodtunk az új tulajdonosokkal!

Nemcsak a teljeskörű, lelkiismeretes, ügyintézés, de az ügyfelek érdekeit, kívánságait messzemenően szem előtt tartó, kiváló szakmaisága alapján is ajánlhatom jó szívvel, mindenkinek!” – Robert Koroknay

“Sziasztok, képzeljétek, megtaláltuk álmaink otthonát és nem haboztunk fel is hívtuk Keszthelyi Juditot, hogy érdekel minket egy nemesvámosi ingatlan és megszeretnénk nézni.

Másnapra már kaptunk is egy időpontot és megmutatta nekünk a házat. Részletes bemutatást kaptunk, gondolkodás nélkül válaszolt a kérdéseinkre, felkészült, igényes, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Ahogy mesélt a házról már el is tudtuk képzelni a jövőnket, amint a gyerekeink felnőnek, annyira szenvedélyesen és lelkesen tudta bemutatni az ingatlant.

A papírmunkában is teljesen a toppon vannak kollégáival, mindent elintéztek számunkra végül a mai nap sikerült is szerződést kötni ami teljesen zökkenőmentesen zajlott, hála neki, aki tudja, hogyan kell az ügyféllel bánni és profi szinten űzi a szakmáját.

A meglepetés csúcspontja, amikor a szerződés kötés végeztével, még lakcímbejelentő lapokat nyomott a kezembe, sőt a közművek átíratására a szükséges formanyomtatványokat is átadta.

Most kérdem én, nem ez a minőség az amit mindenkinek biztosítani kellene ingatlan vásárlás során? Nagyon ajánlom őket ha gond nélkül szeretnének ingatlant vásárolni. Köszönjük a segítséget Judit.” – Bakó Szilárd

Készen állsz megbízni egy profi csapatot eladó ingatlanod hirdetésével?

Keress minket bátran, kattints az alábbi gombra, és találd meg vevődet a leggyorsabban, leghatékonyabban, add el ingatlanod szakértők segítségével!

Készen állsz megbízni egy profi csapatot eladó ingatlanod hirdetésével?

Küldj nekünk üzenetet, és felvesszük veled a kapcsolatot!

  Összehasonlítás