fbpx

Piaci körkép – 2020 május

Piaci körkép – 2020 május

Így alakul az ingatlanpiac a Balaton partján a kijárási korlátozás után


A kijárási korlátozás mindenkit nagyon nehezen érintett, nem csak az ingatlanpiac szereplőiről beszélve, hanem mint magánembereket, egyéb iparágakat is nézve.


UPDATE

Lehet alkudni, várható komolyabb árcsökkenés a Balaton-parti ingatlanpiacon?

Tudj meg többet a Kossuth Rádió interjúnkból!

Horváth Márton – GDN Pannon ingatlaniroda tulajdonos

Március elején, mikor bejelentették az óvintézkedéseket a COVID-19, azaz hétköznapi nevén ‘koronavírus’ ellen, nagyon nehéz volt megjósolni, hogy hogyan fog alakulni az ingatlanpiac, lesz-e jövője egyáltalán?

Sajnos saját bőrünkön kellett megtapasztalnunk egy 40-50%-os visszaesést az eladó lakások és eladó házak utáni érdeklődésben.

Szerencsére ez már a múlté, hiszen lazított a kormány a kijárási korlátozásokon. Ezt nem csak a hírekből tudtuk meg, hanem onnan is, hogy újra elkezdtek csörögni a telefonok, jöttek az érdeklődések május elején, már most annyi érdeklődőnk volt az elmúlt 2 hétben mint áprilisban egész hónapban!

Ez azt jelenti, hogy az emberek igenis terveznek házat, lakást, telket vásárolni a Balaton partján és Veszprém megyében.

A hiedelmekkel ellentétben (ahogy mi látjuk a Balaton partján) nem fog összeesni az ingatlanpiac, nem lesz nagymértékű recesszió.

Mi bátorítunk mindenkit, hogy nyugodtan vágjon bele lakás, ház vásárlásba a Balaton partján vagy Veszprém környékén, vagy hirdesse meg profi ingatlanközvetítők segítségével ingatlanját.

A GDN Pannon Ingatlan 3 irodájának kollégái készséggel és folyamatos, naponta frissített tudással várják az érdeklődőket, mostmár személyesen is az irodákban, természetesen megfelelő óvintézkedések (szájmaszk, kézfertőtlenítő) mellett.

Ha esetleg mégsem érzed magad biztonságban ha ki kell mozdulnod, akkor sincs semmi gond!

Virtuális Valóság Túránkat (VVT) pontosan ezért találtuk ki!

A főoldalon a ‘kiemelt ingatlanok’ résznél megtalálod azokat a Veszprém megyei eladó házakat, eladó lakásokat, amik rendelkeznek olyan különleges médiatartalommal, ami lehetővé teszi számodra, hogy otthonról, akár a kanapén ülve végigsétálj a kiszemelt lakásban vagy házban!

Semmilyen különleges felszerelés nem kell hozzá, csak te, internet, egy eszköz (telefon vagy számítógép) és már tiéd is a lehetőség!


Tetszett a cikk?

Hamarosan érkezünk több érdekes tartalommal is, mint például:

  • Mit érdemes tudni lakás / ház vásárlásakor – fontos szempontok
  • Minden amit tudni érdemes a hitelekről a lakás, ház, telek vásárlásához
  • Öröklés témaköre – mit érdemes tenni ha örököltünk ingatlant?

Iratkozz fel hírlevelünkre

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Related Posts

Összehasonlítás