fbpx

Szolgáltatások

Otthonteremtő program

A mai világban egyre nehezebb önerőből ingatlanhoz jutni. Mi ezzel pontosan tisztában vagyunk, ezért keressük folyamatosan azokat a lehetőségeket, melyekkel Önnek a lehető legtöbb vissza nem térítendő állami támogatást tudjuk biztosítani. Az a jó hírünk van, hogy az elmúlt évekkel ellentétben, már többféle állami támogatás létezik, melyek ingatlanvásárláshoz vagy építkezéshez igényelhetők. Amennyiben Ön még nem igényelte állami támogatását ingatlan vásárlásra, építkezésre, felújításra, korszerűsítésre, javasoljuk, hogy haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy mielőbb megigényeljük ami Önnek és családjának is jár!

Kényelmes ügyintézés

Eladóknak: Ha szeretné elkerülni, hogy sok felesleges és fárasztó telefonhívást folytasson le és hogy a vasárnapi ebédnél érkezzenek a „hétvégi nézelődők”, akkor Önnek mi vagyunk a legjobb megoldás! Elvégezzük Ön helyett a „piszkos munkát” és alaposan előszűrjük kit engedünk be otthonába. Csak megfelelő anyagi háttérrel rendelkező ügyfeleket viszünk ki az ingatlanokhoz. Minden esetben informálódunk milyen forrásból kívánnak vásárolni vevőink. Amennyiben hitelből, azt már a megtekintés előtt előminősíttetjük a bankoknál.

Az értékesítés sikerét pedig irodánk több éves szakmai háttere, felkészült kollégáink tudása és a GDN Ingatlanhálózat professzionalizmusa és országos lefedettsége biztosítja.

A legfőbb hozzáadott értékünk pedig, hogy a lehető legmagasabb áron adjuk el az ingatlanokat.

Vevőknek: Amennyiben időhiány miatt szeretné a felesleges „köröktől” megkímélni magát, okos döntés, ha ellátogat irodánkba, ahol barátságos, családias légkörben szakmai segítségünkkel tudja kiválasztani portfóliónkból az Önnek leginkább megfelelő ingatlant. A professzionális kiszolgálás és a több tízezres ingatlankínálat érdekében cégünk 2014-ben csatlakozott a GDN Ingatlanhálózathoz, melynek országos lefedettsége révén bármely településén tudunk eladó ingatlanokat kínálni az Ön részére.

Ha saját tőkéje nem elegendő a vásárláshoz, pillanatok alatt megoldjuk Önnek a finanszírozást, természetesen kedvező feltételekkel, forint alapon, akár állami támogatással! Hitelügyintézésünk díjmentes!

Befektetőknek szakmai háttér

Amennyiben Ön befektetés céljából vásárol ingatlanokat jó helyen jár! Számos ügyfelünknek adtunk már hasznos és megbízható szakmai támogatást, mely ingatlanokat érdemes megvásárolni majd továbbértékesíteni, esetleg bérbe adni. Minden országrésznek, megyének, településnek megvannak a sajátosságai. Mi helyben vagyunk Veszprém megyében, itt élünk, itt dolgozunk, ezért teljes mértékben ismerjük ezt a területet. Ha egy jó üzletet szeretne kötni feltétlenül keresse meg irodánkat, mert mindig van egy jövedelmező tippünk az Ön számára!

Megbízható albérlőt keres?

Ahhoz, hogy megfelelő bérlőt találjunk az Ön ingatlanába sok emberrel kell személyesen találkozni és nem mindig sikerül az első érdeklődővel megállapodást kötni. Amennyiben ezt az időigényes és felelősségteljes feladatot szeretné megspórolni, bízza ránk nyugodtan, hiszen ezért vagyunk! Szinte 100%-os hatékonysággal oldottuk meg ügyfeleink ingatlanának kiadását a bérleti idő alatti probléma és konfliktus nélkül! Nálunk sorban állnak a megbízható albérlők! Keresse fel irodánkat még ma, ne álljon üresen egy percig se ingatlana!

Energetikai tanúsítvány – „Lakás zöldkártya”

Energetikai tanúsítványok elkészítését 3 napon belül vállaljuk. A tanúsítványokkal kapcsolatban az alábbi linken olvashat.

Ingatlan értékbecslés

Legyen szó akár eladásról, öröklésről, vételről vagy bármely egyéb élethelyzetről amikor fontos, hogy pontos képet kapjunk ingatlanunk piaci értékéről, készséggel vállaljuk piaci értékbecslések elkészítését. Minden esetben egyedi árajánlatot adunk, amely az ingatlan méretétől és típusától függ.

Összehasonlítás