fbpx

Ingatlant vásárolnál?

Találd meg új otthonod a Balaton-partján és Veszprém megyében!

Több száz eladó lakás, eladó ház, eladó nyaraló a Balatonon és környékén egy helyen!

Segítünk megtalálni álmaid otthonát, nyaralóját a Balaton partján és Veszprém megyében!

  • Eladó családi házat, lakást vagy nyaralót keresel a Balaton partján, vagy Balaton közeli településeken?
  • Olyan helyet keresel, ahol csak ilyen ingatlanokkal foglalkoznak?

A legjobb helyen jársz!

Portfóliónk 90%-ban Balaton-parti és Balaton közeli eladó lakások, házak, nyaralók találhatóak, hiszen a GDN Pannon Ingatlaniroda már 10 éve sikeresen működik és jelen van a Veszprém megyei ingatlanpiacon.

Kínálatunkban megtalálhatóak a panellakástól a családi házon és nyaralókon, új építésű lakásokon át egészen a balatoni villákig minden kategória, tehát bitzosan találunk olyat, ami a te ízlésednek megfelelő.

Mottónk: Mi nem ingatlanokat adunk el, hanem élethelyzeteket oldunk meg!

Portfóliónk mellett biztosítunk számodra:

Profi, magasan képzett ingatlanközvetítő csapatot

Nálunk nem csak egy kolléga segít új otthonod megszerzésében, hanem egy egész csapat együtt dolgozik azon, hogy minél hamarabb megtaláljuk a megfelelő házat, lakást, nyaralót!

Teljeskörű ügyintézést

Nem csak a megfelelő ingatlant találjuk meg számodra, hanem a teljes papírmunkát levesszük a válladról. Legyen szó energetikai tanúsítványról, értékbecslésről, ügyvédi ügyintézésről.

Hitelügyintézést helyben

Az ország összes pénzintézetével kapcsolatban állunk, és KEDVEZMÉNYESEBB hitelkonstrukciókat tudunk számodra nyújtani egy gyors adategyeztetés után! Nem kell napokat eltöltened a bankfiókok bejárásával.

Miért érdemes minket megbízni új Balaton-parti otthonod megtalálásával?

Nincs szerződés, nincs kötelezettség

Abszolút kötelezettség nélkül állunk melléd egy profi ingatlanközvetítő csapattal, hogy megtaláld új otthonod, hétvégi házad

INGYENES szolgáltatást nyújtunk

Díjmentesen keresünk számodra eladó lakást, eladó házat, vagy eladó nyaralót a Balaton közeli régióban!

Számunkra nincs lehetetlen

Ha nincs olyan ingatlan a portfóliónkban, amire vágysz, akkor keresünk! Más ingatlanhálózat hirdetéseit is látjuk, így meg tudjuk számodra találni a kívánt házat, lakást, nyaralót

Ajánlunk

Ha nem pontosan olyan ingatlant, de hasonlót találunk, akkor ajánlunk számodra az alternatívákat.

Nincs más dolgod, mint felhívni minket, vagy betérni 3 irodánk valamelyikébe, és egyeztetni igényeidről!

Felvesszük igényeid, megbeszéljük egy kávé mellett hogy milyen lehetőségek állnak rendelkezésre, és ha találunk olyat portfóliónkban ami megfelelő lehet számodra, akkor már a helyszínen egyeztetünk időpontot, ha pedig jelenleg nem rendelkezünk a számodra megfelelő eladó lakással, eladó házzal vagy eladó nyaralóval, akkor amint találunk, kiküldjük számodra!

Lépj otthonod megtalálásának útjára, vedd fel velünk a kapcsolatot most, az alábbi gombra kattintva!

Vélemények a GDN Pannon Ingatlanirodáról:

“A LEGJOBB!!! Megbízható,figyelmes,udvarias,a vevő és eladó érdekeit is nézi,nagyon korrekt ! A legmesszebbmenőkig mindent megold, kompromisszumokat javasol, ami mind a két fél célját közelebb viszi egymáshoz! Gyorsan, pontosan, udvariasan, remek szakértelemmel dolgozik! Köszönjük Ádám! További sok sikert kívánok! ” – Vaszari-Bucs Anikó

“Régi ismeretségünk alapján kerestem fel Juditot és adtam megbízást, családi házunk értékesítésére.

Pontos és szakszerű munkáját, értékbecslését bizonyítja, hogy egy héten belül megállapodtunk az új tulajdonosokkal!

Nemcsak a teljeskörű, lelkiismeretes, ügyintézés, de az ügyfelek érdekeit, kívánságait messzemenően szem előtt tartó, kiváló szakmaisága alapján is ajánlhatom jó szívvel, mindenkinek!” – Robert Koroknay

“Sziasztok, képzeljétek, megtaláltuk álmaink otthonát és nem haboztunk fel is hívtuk Keszthelyi Juditot, hogy érdekel minket egy nemesvámosi ingatlan és megszeretnénk nézni.

Másnapra már kaptunk is egy időpontot és megmutatta nekünk a házat. Részletes bemutatást kaptunk, gondolkodás nélkül válaszolt a kérdéseinkre, felkészült, igényes, hozzáértő szakembert ismertünk meg személyében. Ahogy mesélt a házról már el is tudtuk képzelni a jövőnket, amint a gyerekeink felnőnek, annyira szenvedélyesen és lelkesen tudta bemutatni az ingatlant.

A papírmunkában is teljesen a toppon vannak kollégáival, mindent elintéztek számunkra végül a mai nap sikerült is szerződést kötni ami teljesen zökkenőmentesen zajlott, hála neki, aki tudja, hogyan kell az ügyféllel bánni és profi szinten űzi a szakmáját.

A meglepetés csúcspontja, amikor a szerződés kötés végeztével, még lakcímbejelentő lapokat nyomott a kezembe, sőt a közművek átíratására a szükséges formanyomtatványokat is átadta.

Most kérdem én, nem ez a minőség az amit mindenkinek biztosítani kellene ingatlan vásárlás során? Nagyon ajánlom őket ha gond nélkül szeretnének ingatlant vásárolni. Köszönjük a segítséget Judit.” – Bakó Szilárd

Böngéssz ingatlankínálatunkból!

Több száz eladó lakás, eladó ház, eladó nyaraló vár weboldalunkon!

Szeretnél inkább kényelmesen otthonról megadni igényeidet?

Most erre is van lehetőség!

Iratkozz fel OTTHON VADÁSZ PROGRAMUNKBA és az adataid feldolgozása után azonnal küldjük a lehetőségeket, és ha szükséges fel is vesszük veled a kapcsolatot!

Nézz szét potenciális új otthonodban virtuálisan!

Virtuális Valóság Túránk segítségével most a kanapén ülve végig tudod járni kiszemelt ingatlanod, tudj meg többet, kattints az alábbi gombra!

Olvass minket!

Szeretnél fontos és hasznos információkat megtudni ingatlanvásárlással kapcsolatban?

Mi biztosítjuk számodra a megfelelő információt, hogy képben legyél ha oda kerül a sor!

Összehasonlítás